Wanneer

vrijdag
30 november 2018

Tijd

13:30 - 17:30

Locatie

Provinciehuis
Archimedeslaan 6, Utrecht

Congres Stabi en SMI – Beter Aanbesteden anno 2018

Het Aanbestedingsinstituut (onderdeel van Bouwend Nederland) en SMI (onderdeel UNETO-VNI) organiseren op 30 november het jaarlijkse congres. Ook dit jaar bent u van harte welkom. De Actieagenda Beter Aanbesteden staat tijdens het congres centraal. Het congres staat onder voorzitterschap van de nieuwe aanjager Beter Aanbesteden, Karsten Klein.

Het doel van het project Beter Aanbesteden is om de aanbestedingspraktijk te verbeteren door opdrachtgevers en opdrachtnemers met elkaar in gesprek te brengen over praktijkproblemen én -oplossingen. Bijvoorbeeld door vooroordelen weg te nemen, betere communicatie mogelijk te maken en kennis en goede voorbeelden te delen.
Ons congres kenmerkt zich ook dit jaar door de nadruk op de praktijk: geen hoogdravende, juridische onderwerpen, maar concrete oplossingen en voorbeelden die de aanbestedingspraktijk, en daarmee bouwpraktijk (breed) vooruit brengt.

Voor wie is het congres Beter Aanbesteden anno 2018 interessant?

Dit congres is bedoeld voor opdrachtgevers (decentrale overheden), adviseurs, aannemers en installateurs die betrokken zijn bij aanbestedingen.

Praktische informatie

Het congres vindt plaats op vrijdag 30 november van 13:30 tot 17:30 op Archimedeslaan 6 in Utrecht.
Meer informatie en het programma vind u op de website van UNETO-VNI. Hier kunt u zich ook aanmelden.

X