Wanneer

dinsdag
19 maart 2019

Tijd

10:00 - 11:00

Tweewekelijkse webinars e-factureren voor aanbestedingsplichtige organisaties

PIANOo organiseert van 22 januari tot 15 april 2019 tweewekelijks een webinar, speciaal voor aanbestedingsplichtige organisaties uit bijvoorbeeld het onderwijs, het sociaal domein, cultuurinstellingen, speciale sectoren, heel veel andere publiekrechtelijke instellingen en natuurlijk ook de decentrale overheden.

Voor wie?

De webinar bevat ingrediënten voor iedereen die zich binnen een organisatie bezig (gaat) houden met e-factureren. De webinars zijn met name interessant voor managers en medewerkers van afdelingen Financiële Administratie, Inkoop en ICT.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens elk webinar gaat PIANOo onder andere in op de geldende Europese regelgeving en Nederlandse wetgeving. Ook komt aan de orde via welke kanalen en conform welke standaard u e-facturen kunt ontvangen. U wordt meegenomen de ICT-overwegingen en er wordt inzicht gegeven in hoe de financiële processen veranderen. Ook de relatie van e-factureren met inkoop komt voorbij. Tenslotte wordt u handvatten gegeven om uw toeleveranciers te stimuleren e-facturen aan u te sturen.

Data

Op welke data vinden de webinars plaats?

Dinsdag 19 maart 2019, 10.00 – 11.00 uur
Maandag 1 april 2019, 10.00 – 11.00 uur
Maandag 15 april 2019, 10.00 – 11.00 uur

Praktische informatie

In de webinars wordt u gedurende circa 1 uur geïnformeerd over alles wat u moet weten om e-factureren te kunnen implementeren binnen uw organisatie. Natuurlijk zijn de webinars interactief en kunt u uw vragen tijdens of na de sessie aan PIANOo stellen. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Aanmelden

Als u zich via het aanmeldformulier op de site van PIANOo inschrijft voor een webinar op de door u gewenste datum krijgt u tijdig de benodigde informatie om deel te kunnen nemen.

X