Europa decentraal gaat over naar nieuwe website

18 februari 2013

Iedereen die bij een decentrale overheid werkt nog beter op weg helpen met Europees recht en beleid. Dat is het doel van de geheel vernieuwde website die kenniscentrum Europa decentraal op 19 februari lanceert. In verband met de overgang van de oude naar de nieuwe site is die dag www.europadecentraal.nl mogelijk minder goed bereikbaar. Vindt u bepaalde vertrouwde informatie straks niet direct op de nieuwe site? Enkele tips om u toch snel weer op weg te helpen.

De nieuwe website kent net zoals u gewend bent ook de vertrouwde indeling van onderwerpen zoals aanbestedingen, staatssteun, milieu en vervoer. Door herindeling en actualisatie van de onderwerpen kan het zijn dat u bepaalde detailinformatie niet direct vindt. Om deze reden kunnen ook oude hyperlinks uit onze nieuwsbrief de Europese Ster, praktijkvragen, publicaties en helpdesk antwoorden zijn vervallen.

Nieuwe zoekmachine

Om toch snel alle informatie te vinden beschikt de nieuwe site over een verbeterde zoekmachine die u snel naar de informatie brengt die u zoekt.

Daarnaast verschijnt er op korte termijn ook een kort filmpje op de site met uitleg hoe u de site optimaal kunt gebruiken.

En uiteraard blijft het voor alle decentrale overheden ook mogelijk contact op te nemen met de helpdesk voor informatie.

Door:

Emile Perton, Kenniscentrum Europa decentraal

Meer informatie:

Lees meer over de vernieuwde site in dit nieuwsbericht.

X