Europa decentraal organiseert bijeenkomst herziening staatssteunpakket

10 januari 2014Staatssteun

Europa decentraal organiseert op donderdag 20 maart een informatiebijeenkomst over de herzieningen die de Europese Commissie op staatssteungebied wil doorvoeren. De bijeenkomst vindt plaats ter afsluiting van een serie van tien artikelen die het kenniscentrum publiceert over deze herzieningen. Tijdens deze bijeenkomst zetten wij de belangrijkste wijzigingen op staatssteungebied voor decentrale overheden op een rij.

Wijzigingen op een rij

Onze juridisch adviseurs bespreken de voorstellen voor een nieuwe Algemene groepsvrijstellingsverordening (AGVV) en MKB Landbouwverordening. Wat wijzigt er allemaal? En welke nieuwe vrijstellingen wil de Europese Commissie toevoegen? Ook gaan ze in op de nieuwe de minimisverordeningen, die eind december 2013 in werking zijn getreden.

Praktijkcases

De theorie wordt met cases uit de praktijk geïllustreerd. Ook is er ruime gelegenheid om uw vragen te stellen.

Voor wie?

De informatiebijeenkomst is kosteloos en alleen toegankelijk voor medewerkers van decentrale overheden (provincies, gemeenten en waterschappen) en het Rijk.

Wanneer en waar?

De informatiebijeenkomst vindt plaats in de Willemshof (Nassaulaan 12, Den Haag) op donderdagmiddag 20 maart van 13:30 tot 16:30. Vanaf 13:00 bent u welkom. Een routebeschrijving vindt u op onze website.

Geïnteresseerd?

Wilt u de informatiebijeenkomst bijwonen? Meld u dan nu aan door een e-mail te sturen naar info@europadecentraal.nl. Hebt u zich al vrijblijvend aangemeld, dan ontvangt u van ons automatisch een uitnodiging voor de bijeenkomst.

Door:

Lukas Ament en Lisanne Vis-Boer, Europa decentraal

Meer informatie:

Staatssteun, Europa decentraal
Artikelenreeks Europa decentraal in 10 stappen op de hoogte over de:
AGVV en cultuur
AGVV en sport
AGVV en breedband infrastructuur
AGVV en innovatieclusters
AGVV en Interreg/EFRO