EuroPCom communicatieconferentie 8 en 9 november 2018

3 september 2018

Op 8 en 9 november vindt de negende editie van de European Public Communication Conference (EuroPCom) plaats in Brussel. Registreren kan tot en met 26 oktober op de website van EuroPCom.

EuroPCom

EuroPCom, de European Public Communication Conference, is een jaarlijkse bijeenkomst van communicatiedeskundigen van lokale, regionale, nationale en Europese autoriteiten, evenals private communicatiebureaus, NGO’s en de academische wereld. Tijdens dit tweedaagse evenement komen professionals op het gebied van communicatie samen om te bespreken hoe de publieke communicatie kan worden verbeterd en het bewustzijn van het EU-beleid kan worden vergroot.

De conferentie wordt georganiseerd door het Europees Comité van de Regio’s, in nauwe samenwerking met het Europees Parlement, de Raad van de EU, de Europese Commissie, het Europees Economisch en Sociaal Comité, de Europese Investeringsbank en de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling.

Editie 2018

Het thema van de negende editie van EuroPCom is de Europese verkiezingen: “Campaigning for Europe”. Er zijn drie thematische hoofdonderwerpen: (1) Gearing up for the European elections, (2) Fostering local and regional communication and engagement, (3) mastering digital tools and trends. Verder kunnen deelnemers kiezen uit workshops, Ideas Labs, minitrainingen en EuroPComTalks. Een interactieve EuroPCom informatiemarkt en een Open Space geven u de kans om uw leer- en netwerkervaring op de conferentie optimaal te benutten.

Aanmelden kan tot en met 26 oktober via deze link.

Door:

Solange Kamm, Huis van de Nederlandse Provincies

Bronnen:

EuroPCom 2018: 9th European Public Communication Conference