Laden Evenementen

« Alle Evenementen

#EURegionsWeek: Vergeet niet om in te schrijven!

07 oktober 08:00 - 22 oktober 18:00

Wilt u meer weten over regionale initiatieven op het gebied van circulaire voedselproductie, energietransitie en duurzame mobiliteit? Over lokaal beleid omtrent verstedelijking en toerisme? Of over samenwerking van grensregio’s in gezondheidszorg en COVID-19? Het zijn allemaal  onderwerpen die aan de orde komen bij de tweede en derde week van de Week van de Regio’s en Steden. En dat is nog maar een greep.

#EURegionsWeek

De achttiende #EURegionsWeek vindt dit jaar digitaal plaats van 5 tot 22 oktober. Verspreid over deze  weken kunt u meer dan 500 workshops en webinars volgen over regionaal en stedelijk beleid.  Iedere week staat in het teken van een ander thema, respectievelijk Empowering CitizensCohesion and Cooperation en Green Europe. Op de evenementenwebsite vindt u een overzicht van de onderwerpen van alle workshops en webinars.

Digitaal

Vanwege de veiligheidsmaatregelen en COVID-19 is de  #EURegionsWeek volledig digitaal; alle sessies vinden plaats zonder publiek. Tentoonstellingen worden vervangen door virtuele interactieve tentoonstellingen met inspirerende projecten en pitches.

Aanmelden

Tot 7 oktober kunt u nog inschrijven voor week 2 Cohesion and Cooperation. De registratie voor week 3 Green Europe staat open tot 14 oktober. Bezoek de evenementenwebsite voor meer informatie en om u in te schrijven voor uw favoriete sessies.

Door

Marieke ter Horst, Huis van de Nederlandse Provincies en Demi Hoefnagels, Kenniscentrum Europa decentraal

Meer informatie

How to register, European Week of the Regions

Gegevens

Begin:
07 oktober 08:00
Einde:
22 oktober 18:00
Site:
https://europa.eu/regions-and-cities/_en