Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatiebijeenkomst SDG: redactiemodel

25 mei 15:00 - 16:00

De Single Digital Gateway (SDG) is de Europese toegangspoort die Europeanen toegang geeft tot informatie en procedures over wonen, werken, studeren en ondernemen in een ander EU-land. Een aantal diensten moet volledig digitaal beschikbaar worden gesteld voor grensoverschrijdend verkeer binnen de EU.

De deadline voor aansluiting van decentrale overheden op de SDG kruipt dichterbij. In samenwerking met de nationale portalen organiseren de VNG, het IPO en de UvW daarom een verdiepende informatiebijeenkomst over het SDG redactiemodel, in samenwerking met de nationale portalen: Rijksoverheid.nl en Ondernemersplein.kvk.nl. Tijdens de bijeenkomst gaan we onder andere dieper in op de kwaliteitseisen die de SDG verordening stelt aan informatie en procedures van provincies, waterschappen en gemeenten.

De bijeenkomst is met name gericht op (web-)redacteuren en medewerkers die met samenwerkende catalogi werken binnen de gemeenten, provincies of waterschappen. Aanmelden voor de online informatiebijeenkomst kan via: sdg@kvk.nl.

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
15:00 - 16:00
sdg.pleio.nl