Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Let’s get digital

9 februari @ 14:30 17:30

Digitalisering is één van de prioriteiten van de Europese Commissie. Er worden daarom regelmatig nieuwe Europese voorstellen voor wet- en regelgeving op het gebied van digitalisering gedaan.

Kenniscentrum Europa Decentraal heeft deze wetgeving voor u op een rij gezet in een tijdlijn. We zullen tijdens ons eerste Let’s get digital-event een voorproefje geven van onze interactieve tijdlijn!

Het voorproefje van de tijdlijn wordt gevolgd door een interessant panelgesprek met vertegenwoordigers van verschillende bestuurslagen over de uitwerking van Europese digitale wetgeving in de decentrale praktijk. We stellen vragen over bijvoorbeeld de voorbereidingen die decentrale overheden treffen om te voldoen aan toekomstige wetgeving en welke uitdagingen er wellicht in het verschiet liggen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het delen van data 
  • Cybersecurity   
  • Single Digital Gateway  

Daarna is het tijd voor een borrel!

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op 09 februari 2023 in de Willemshof, Nassaulaan 12 in Den Haag tussen 14.30 – 17.30 uur, inloop vanaf 14.00 uur. Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs. Aanmelden is mogelijk via onderstaand aanmeldformulier. De maximale capaciteit is 100 personen, daarna wordt er een wachtlijst gehanteerd.

Aanmelden

Gratis

+31 (0)70 – 338 1090

Bekijk de site van Organisator

Nassaulaan 12
Den Haag, 2514 JS Nederland