Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Publieksevenement Interreg Maas-Rijn (NL-BE-DE) 2021-2027

28 september 2022 @ 12:00 16:30

Het Interreg-programma Maas-Rijn (NL-BE-DE) steekt op 28 september 2022 van wal voor de komende zeven jaar. In deze nieuwe programmaperiode wordt meer dan 176 miljoen euro uitgetrokken voor grensoverschrijdende projecten rond slimmere innovaties, groenere, koolstofarme initiatieven, concepten voor sociale inclusie en betere samenwerking in het Maas-Rijngebied.

Ben jij ook geïnteresseerd om een verschil te maken en wil je een aanvraag indienen voor deze financiering? Dan nodigen wij je van harte uit om de kick-off van ons programma bij te wonen in de Corda Campus (Hasselt, België)! Je komt er meer te weten over de nieuwe programmaopzet, onze thematische prioriteiten en de verwachtingen voor toekomstige projecten.

De deuren gaan open om 12u00 ’s middags. Het event begint officieel om 13u00. Via deze link vind je de volledige agenda en de belangrijkste informatie, plus het aanmeldformulier. Aangezien het aantal plaatsen op ons event beperkt is, vragen we je vriendelijk om je zo snel mogelijk te registreren. De plaatsen worden toegewezen volgens het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt”.

Kempische Steenweg 293/16
Hasselt, 3500 België