Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werken met Europa borrel / Editie ‘Dag van Europa’

9 mei @ 16:00 18:00

Hierbij nodigen wij (het Liaisonbureau van het Europees Parlement, de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie, de Europese Investeringsbank, Kenniscentrum Europa Decentraal en de Haagse Hogeschool) u van harte uit voor de derde editie van de Werken met Europa-borrel. Deze bijeenkomst wordt naar aanleiding van De Dag van Europa 2023 op 9 mei georganiseerd en heeft als thema ‘Dertig jaar interne markt’. U kunt zich alvast aanmelden door een e-mail te sturen naar EPDenHaag@ep.europa.eu. Na aanmelding worden uw persoonsgegevens beheerd door het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland. Aanmelden is gratis.

Op deze dag gaan we met elkaar praten over het belang van de Europese Unie! Dat doen we als organisatoren van de Werken met Europa-borrel in samenwerking met VNO-NCW/MKB Nederland in het Maliecafé.

De makers van de bekende ‘Europa draait door’ podcast Tim de Wit (tevens bekend van radio 1 – Bureau Buitenland) en Arend Jan Boekestijn, en EU-expert Mendeltje van Keulen nemen ons dan in een gezellige podcast-setting mee in ‘wat Europa beweegt, bedreigt of beter maakt’.

Wat betekent de EU voor ons? Wat kan beter in de EU? Dertig jaar interne markt; hoe gaan we verder? En hoe maken we de voordelen van de EU beter zichtbaar? De vragen liggen voor het oprapen en het belooft een boeiende middag te worden, waarin de drie experts jullie meenemen in alle ins en outs.

Het Maliecafé heeft plaats onder de vrolijke leiding van dagvoorzitter en komiek Esther van der Voort. We kijken uit naar je inbreng en vragen.

Locatie is de Malietoren in Den Haag. Inloop is vanaf 15:45 en we starten klokslag 16:00 uur (tot 17.00 uur), met aansluitend een netwerkborrel.

Gratis
Bezuidenhoutseweg 12
Den Haag, 2594 AV Nederland