Home Events Seminar mededingingsrecht in de digitale economie

Seminar mededingingsrecht in de digitale economie

Op dinsdag 17 september 2019 organiseert AKD een seminar met als onderwerp het mededingingsrecht in de digitale economie.

De digitale economie

AKD praat u in een middag bij over de praktische aspecten van het mededingingsrecht in de digitale economie. Tijdens deze middag zal Jelte Hoekstra, datascientist bij GoDataDriven, ingaan op de praktische aspecten – welke digitale mogelijkheden zijn er om concurrentie te beïnvloeden?

Vervolgens komt Christiaan Behrens, econoom bij SEO economisch onderzoek, aan het woord. Hij zal een tipje van de sluier lichten over de manieren waarop mededingingsautoriteiten met digitale middelen overtreders van het mededingingsrecht kunnen opsporen.

Het programma wordt afgesloten door Robbert Jaspers en Blanka Vitéz, advocaten bij AKD, met een discussie van de belangrijkste mededingingsrechtelijke risico’s en tips omtrent digitalisering en mededinging.

De bijeenkomst zal plaatsvinden van 15.30 uur tot 18.00 uur op ons kantoor ‘The Edge’ in Amsterdam. Aansluitend kan worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden

Contact

Carla de Regge
cderegge@akd.nl

Datum

17 09 2019

Tijd

15:30 - 18:00

Locatie

AKD - The Edge
Gustav Mahlerlaan 2970

Reacties zijn gesloten.