Nieuws

Publicatie: 12 december 2022

Door: , , en


Het derde deel van KED legt uit gaat in op de onderwerpen contractduur en waardebepaling. Nu er een nieuw jaar op komst is, zitten er voor veel aanbestedende diensten weer nieuwe Europese aanbestedingen in de pijplijn. Hierbij is het belangrijk om de waarde van deze opdrachten juist te bepalen, zodat een decentrale overheid weet of de eigen opdrachten Europees aanbesteed moeten worden. Kenniscentrum Europa Decentraal ontvangt nog altijd veel vragen over deze onderwerpen. In dit deel van KED legt uit wordt daarom helder uitgewerkt wat de relevante regels zijn betreffende de duur van een aanbesteed contract en hoe de waarde van een aan te besteden opdracht berekend moet worden.

Contractduur en waardebepaling

KED legt uit: Contractduur en waardebepaling is hier te vinden.

Mocht u vragen hebben over deze publicatie of worstelen met andere aanbestedingsrechtelijke kwesties dan kunt u ons een mail sturen via helpdesk@europadecentraal.nl.

Volgende deel

Volgend jaar gaan we verder met KED legt uit! Het volgende deel van de serie is KED legt uit: Subsidie of opdracht. Dit deel verschijnt in het nieuwe jaar, op 24 januari 2023.

De andere delen van KED legt uit zijn hier te vinden.