Sluitingsperiode rond de feestdagen

11 december 2017

De feestdagen staan voor de deur. Dat betekent dat de Europese Ster een aantal weken niet verschijnt en dat de helpdesk van Europa decentraal is gesloten. Ook het Coördinatiepunt staatssteun is gesloten. Dit is de een-na-laatste editie van de nieuwsbrief voor dit jaar. Op maandag 15 januari verschijnt de eerstvolgende Ster. Het HNP en Europa decentraal wensen u alvast fijne feestdagen toe.

Helpdesk

In verband met de kerstvakantie is de helpdesk van het kenniscentrum gesloten van 25 december t/m 7 januari. U kunt uw vragen in deze periode wel alvast via het helpdeskformulier indienen. Deze worden dan vanaf maandag 8 januari weer in behandeling genomen.

Coördinatiepunt Staatssteun

Kenniscentrum Europa decentraal verzoekt decentrale overheden om bij het doen van een kennisgeving rekening te houden met de sluitingsperiode van het Coordinatiepunt Staatssteun van Europa decentraal tijdens de feestdagen. Concreet betekent dit dat tussen 22 december en 2 januari kennisgevingen niet gecheckt of doorgezet kunnen worden. Ook het Coordinatiepunt Staatssteun voor Decentrale Overheden van het ministerie van Binnenlandse Zaken is in die periode gesloten. Meer informatie kunt u hier vinden.