Uitnodiging Werken-met-Europa borrel 19 februari in Den Haag

15 februari 2013

Hebt u zich al aangemeld voor de Werken-met-Europa borrel? Kenniscentrum Europa decentraal nodigt u van harte uit voor deze bijeenkomst op dinsdag 19 februari aanstaande vanaf 17.00 in de Willemshof te Den Haag. Tijdens de borrel wordt onder meer de nieuwe website van Europa decentraal gelanceerd.

Werken-met-Europa borrel

De Werken-met-Europa borrel is een netwerkevenement dat drie tot vier keer per jaar door een aantal Haagse organisaties die aan Europa werken wordt georganiseerd. Naast Kenniscentrum Europa decentraal zijn dit PBLQ/ HEC en de vertegenwoordigingen van de Europese Commissie en het Europees Parlement in Nederland.

Lancering nieuwe site

Zoekt u de nieuwste jurisprudentie bij staatssteun, milieu of aanbesteden? Of wilt u in heldere taal lezen welke verplichtingen en kansen Europese regels u bieden? De nieuwe website van Europa decentraal helpt iedereen die werkt bij een decentrale overheid nog beter op weg met Europees recht en beleid.

Met een heldere verdeling tussen basisinformatie en verdiepende kennis is de nieuwe site optimaal toegesneden op beginners én experts. De nieuwe website gaat 19 februari 2013 online tijdens de Werken-met-Europa borrel op het vertrouwde adres www.europadecentraal.nl.

Door:

Emile Perton,  Europa decentraal

Meer informatie:

Zie voor het programma van de borrel de uitnodiging.
Aanmelding kan door een mail te sturen naar info@europadecentraal.nl
Lees meer over de nieuwe website van Europa decentraal