Nieuws

Publicatie: 27 januari 2020

Door:


Het Huis van de Nederlandse Provincies in Brussel is voor 32 uur per week op zoek naar een Facility Manager. Servicegerichtheid en pro-activiteit zijn belangrijke eigenschappen voor deze functie.
Reageren op deze vacature kan tot en met 7 februari 2020.

Het HNP

In het Huis van de Nederlandse Provincies in Brussel zijn de twaalf Nederlandse Provincies en het Interprovinciaal Overleg (IPO) vertegenwoordigd. Dit samenwerkingsverband heeft als juridische vorm een Internationale Non Profit Associatie (INPA) naar Belgisch recht. Er ruim 30 medewerkers werkzaam.
De werkzaamheden in het Huis zijn gericht op het behartigen van de gezamenlijke en individuele belangen van de provincies en geassocieerde partners bij o.a. de Europese instellingen en het Comité van de Regio’s. Voorts vindt er dienstverlening plaats naar de bestuurders en ambtenaren o.a. in de vorm van een digitale nieuwsbrief, website, bezoeken, workshops en seminars in Brussel.

Taakomschrijving

Als HNP Facility Manager werkt u samen met de HNP-Office Manager en heeft u de volgende taken: – secretariële werkzaamheden (secretariaat van de HNP-coördinator, telefoon, ontvangst bezoekers, post)

  •  voor- en nazorg van interne bijeenkomsten en individuele bezoeken
  • voor- en nazorg van bijeenkomsten voor externe bezoekersgroepen
  • voor- en nazorg van interne evenementen m.b.t. catering, logistiek, hotel- & restaurant reservering
  • onderhouden gegevensbestand voor catering en logistiek
  • voorraadbeheer.

Uw profiel

De collega die wij zoeken beschikt over:
– een voltooide beroepsopleiding en bij voorkeur ervaring als management assistent of facility manager
– servicegerichtheid, pro-activiteit en in staat zelfstandig en efficiënt te werken
– kennis en vaardigheden m.b.t Word, Powerpoint, Excel, Outlook, Sharepoint en Teams
– open en stimulerende manier van communiceren (mondeling en schriftelijk)
– Nederlands als moedertaal
– praktische talenkennis van het Frans en Engels
– een flexibele en praktische instelling; kunnen omgaan met meerdere opdrachtgevers.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie met als standplaats Brussel. U komt in dienst van een vereniging naar Belgisch recht, wat inhoudt dat u automatisch recht hebt op zaken als een vergoeding voor het openbaar vervoer en maaltijdcheques. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring: er wordt een aanstelling voorzien van 32 uur per week. Het Huis van de Nederlandse Provincies kent als secundaire arbeidsvoorwaarden een eindejaarspremie. U heeft recht op de hospitalisatieverzekering van het HNP en deelname aan een pensioen- en invaliditeitsverzekering is mogelijk. Proeftijd van één halfjaar met zicht op een vaste aanstelling.

Sollicitatie

Belangstellenden voor deze functie kunnen hun motivatiebrief met curriculum vitae uiterlijk 7 februari 2020 per mail (vaneijkeren@nl-prov.eu) richten aan het Huis van de Nederlandse Provincies, t.a.v. Rob van Eijkeren,  HNP-coördinator, Trierstraat 59-61, 1040 Brussel. De sollicitatiegesprekken zijn voorzien op donderdag 13 februari 2020.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Rob van Eijkeren +32 (0) 2 737 99 63.