Werken met Europa borrel op 28 november

7 november 2016Informatiemaatschappij

Op maandag 28 november 2016 vanaf 16.30 uur vindt de Werken met Europa Borrel plaats. U bent van harte uitgenodigd voor dit netwerkevenement, dat dit keer wordt georganiseerd door PBLQ. Tijdens de borrel zal Theo Hooghiemstra, principal consultant bij PBLQ, een korte beschouwing geven over privacybescherming bij overheden. De nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heeft immers ook veel invloed op overheidsorganisaties.

Over de Werken met Europa Borrel

De Werken met Europa Borrel is een initiatief van Europa decentraal, PBLQ, de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland en het Europees Parlement Informatiebureau in Nederland. De borrel heeft tot doel om mensen die in hun dagelijkse werkzaamheden met Europa te maken krijgen, met elkaar te verbinden.

Praktische informatie

De borrel vindt plaats bij PBLQ op de Van de Spiegelstraat 12 te Den Haag. Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar i.van.wifferen@pblq.nl. Mocht u naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen hebben, dan kunt via hetzelfde e-mailadres contact opnemen met Ingrid van Wifferen.

Door:

Lycke van Leusden, Europa decentraal

Meer informatie:

Uitnodiging Werken met Europa Borrel, PBLQ

Meld u aan voor de borrel via i.van.wifferen@pblq.nl

Algemene verordening gegevensbescherming, Europa decentraal