Zoekt u een platform voor uw duurzame energie-initiatief?

7 april 2015

Wilt u iets organiseren in het kader van de Europese Week van de Duurzame Energie (EUSEW)? Uw evenement, activiteit, tentoonstelling of project kunt u als Energy Day opgeven bij EUSEW. De Commissie biedt met EUSEW een platform voor kennisuitwisseling en innovatie op het gebied van duurzame energie.

De tiende editie van de Europese Week van de Duurzame Energie vindt plaats van 15 tot 19 juni 2015. De daaraan gelieerde Energy Days zijn zonder winstoogmerk, en kunnen variëren van workshop tot open dag, en van concert tot mediacampagne. Evenementen kunnen de gehele maand juni, binnen en buiten Europa, plaatsvinden.

Europese Week van de Duurzame Energie

EUSEW is een initiatief van de Europese Commissie, die een platform wil bieden voor best practices, nieuwe ideeën wil stimuleren en allianties wil bouwen om de EU klimaat- en energiedoelen te bereiken. De Europese Week van de Duurzame Energie wordt dit jaar gecoördineerd door het MKB agentschap (EASME), in samenwerking DG Energie van de Commissie.

Energy Day

Deelnemers uit de overheid, de industrie, niet-gouvernementele organisaties en de academische wereld zijn welkom om een Energy Day idee in te dienen. Een overzicht van ideeën staan op de website van EUSEW. Uw evenement kunt u registeren als Energy Day door een account te creëren op de website, en vervolgens te klikken op de rechterknop ‘Organise your event’.

Door:

Roxanne Koenis, Huis van de Nederlandse Provincies

Bron:

Artikel ‘About the EU Sustainable Energy Week’, EUSEW

Meer informatie:

Inschrijfformulier Energy Days, EUSEW

X