Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Deadline aanmeldingen REGIOSTARS Awards

Subsidieontvangers van het de EU Cohesiebeleid kunnen zich tot 31 mei 2023 aanmelden voor de REGIOSTARS Awards. De REGIOSTARS Awards zijn jaarlijkse prijzen die worden uitgereikt aan inspirerende projecten die gefinancierd zijn met gelden uit één van de fondsen binnen het Cohesiebeleid. Dat houdt in projecten die gefinancierd zijn met gelden uit het Europees Fonds […]

European Green Week

Dit jaar staat de EU Green Week in het teken van “Delivering a Net-Zero World”. Deze jaarlijkse conferentie vindt dit jaar plaats tussen 3 en 11 juni. Aan de hand van debatten, workshops en meer dan 250 partnerevenementen kunt u ook uw mening geven over het Europese milieubeleid.

European Sustainable Energy Week 2023

Van 20 tot en met 22 juni organiseert de Europese Commissie de European Sustainable Energy Week 2023. Deze hybride conferentie staat in het teken van hernieuwbare energie en de uitdagingen van de energietransitie.

DenkCommunity Digitalisering

De DenkCommunity Digitalisering is een initiatief van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, het Interprovinciaal Overleg en de directeuren van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties waar trends en toekomstverkenningen worden besproken. De eerste sessie wordt gehouden op dinsdag 20 juni 2023 in Den Haag.

Europese Breedband Awards 2023

Vanaf 23 maart tot 23 juni kunnen breedband projecten worden aangemeld voor de Europese Breedband Awards 2023. Breedband is een kabelnetwerk dat snelle verbinding levert en daarmee betere connectiviteit creëert. Denk daarbij aan de uitrol van 5G. Projecten van alle soorten en maten kunnen worden aangemeld. In het najaar van 2023 ontvangen de winnende projecten […]