Lancering EU-Fondsenwijzer

Wilt u meer weten over Europese fondsen en subsidies? Zoekt u passende financiering voor uw project? In samenwerking met VNG, IPO/HNP en de Unie van Waterschappen presenteert Kenniscentrum Europa decentraal de EU-fondsenwijzer, speciaal voor decentrale overheden. De fondsenwijzer biedt een overzicht van Europese subsidies: van Interreg tot Horizon Europe, van EFRO tot LIFE.

De EU-fondsenwijzer is online gelanceerd op 14 oktober. Binnenkort vindt u hier een link om de lancering terug te kijken.

Bijdragen aan het programma kwamen van: Robert de Groot, Permanent Vertegenwoordiger van Nederland bij de EU, Arthur van Dijk, Voorzitter Huis van de Nederlandse Provincies, Rob Jonkman, lid VNG Commissie Europa en Internationaal en het Europees Comité van de Regio’s, Hein Pieper, Vicevoorzitter Unie van Waterschappen en Koen Delanghe, Europese Commissie DG Regional and Urban Policy, programmamanager unit Oostenrijk, Duitsland en Nederland.

In het panel: Sacha Koppert, Programmamanager OPZuid/Stimulus, Luc van Raaij, Coördinator Cluster Europa, Provincie Utrecht en Gertrude Kort, Adviseur Kenniscentrum Europa decentraal.

In de video introduceert Arthur van Dijk, Commissaris van de Koning in Noord-Holland, de EU-fondsenwijzer.

Video door www.wardoranje.nl