Agenda Overzicht

Vanwege het coronavirus worden veel bijeenkomsten uitgesteld, geannuleerd of digitaal voortgezet. Bekijk in deze agenda wat de status is van diverse bijeenkomsten:


In de agenda vindt u events die interessant zijn voor (decentrale) overheden in de EU, zoals bijeenkomsten van Europa decentraal of van derden. De vermelding ervan is bedoeld ter attendering; Europa decentraal geeft met plaatsing van de bijeenkomst geen kwaliteitsoordeel.

= event van Kenniscentrum Europa decentraal
= event van externe partij

Presentatie op locatie

Regelmatig spreken de adviseurs van Europa decentraal op bijeenkomsten van gemeenten, provincies, waterschappen en het Rijk. Op de pagina Presentatieaanbod vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

#EURegionsWeek: Vergeet niet om in te schrijven!

Wilt u meer weten over regionale initiatieven op het gebied van circulaire voedselproductie, energietransitie en duurzame mobiliteit? Over lokaal beleid omtrent verstedelijking en toerisme? Of over samenwerking van grensregio’s in...

KNW Najaarsevent 2020

Webinar-cyclus 'Water in de circulaire economie' door KNW Waternetwerk ism Aqua Minerals, Energie- en Grondstoffenfabriek, KWR, Platform WOW en STOWA. Zeven webinars met inspirerende kansen, praktijkvoorbeelden en uitdagingen voor de toekomst, in...