Agenda Overzicht

Vanwege het coronavirus worden veel bijeenkomsten uitgesteld, geannuleerd of digitaal voortgezet. Bekijk in deze agenda wat de status is van diverse bijeenkomsten:


In de agenda vindt u events die interessant zijn voor (decentrale) overheden in de EU, zoals bijeenkomsten van Europa decentraal of van derden. De vermelding ervan is bedoeld ter attendering; Europa decentraal geeft met plaatsing van de bijeenkomst geen kwaliteitsoordeel.

= event van Kenniscentrum Europa decentraal
= event van externe partij

Presentatie op locatie

Regelmatig spreken de adviseurs van Europa decentraal op bijeenkomsten van gemeenten, provincies, waterschappen en het Rijk. Op de pagina Presentatieaanbod vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Laatste afgelopen Evenementen

Horizon Europe Kick-off online event

Online webinar

Deze sessie biedt een overzicht van het nieuwe Horizon Europe programma en toont het belang voor Nederland bij dit programma. Ook biedt de sessie inspiratie door voorbeelden uit de praktijk....

KNW Najaarsevent 2020

Webinar-cyclus 'Water in de circulaire economie' door KNW Waternetwerk ism Aqua Minerals, Energie- en Grondstoffenfabriek, KWR, Platform WOW en STOWA. Zeven webinars met inspirerende kansen, praktijkvoorbeelden en uitdagingen voor de toekomst, in...