Zoeken

ALTIJD OP DE HOOGTE?

Welke ontwikkelingen in de EU zijn van belang voor gemeenten, provincies en waterschappen? En wat betekent dat voor de dagelijkse praktijk?

Zomersluiting helpdesk, CPS en Europese Ster

22 juli 2019

De helpdesk en de Europese Ster gaan er even tussenuit! Verder is Europa decentraal vanaf 12 augustus tot en met 23 augustus niet in de gelegenheid kennisgevingen te checken of door te zetten.

Helpdesk

De helpdesk van Europa decentraal is gesloten van 29 juli tot en met 25 augustus. Gedurende deze periode zullen er zowel telefonisch als digitaal geen vragen beantwoord worden. U kunt wel gewoon uw vragen digitaal insturen. Vanaf 26 augustus zullen deze dan weer in behandeling worden genomen.

Kennisgevingen 

Vanaf 12 augustus tot en met 23 augustus is Europa decentraal niet in de gelegenheid kennisgevingen te checken of door te zetten. Voor nood/spoedgevallen is het in die periode wel mogelijk om te mailen naar het Coördinatiepunt Staatssteun voor Decentrale Overheden van het ministerie van Binnenlandse Zaken via coordinatiepuntstaatssteun@minbzk.nl.

Kennisgevingen met een deadline die ligt in de periode tussen 12 augustus en 28 augustus zouden we daarom graag tijdig ontvangen. Vandaar het verzoek om in ieder geval voor 5 augustus deze kennisgevingen klaar te zetten in SANI2 voor ons ter check. We zullen deze zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en ons uiterste best doen om het proces zo goed en vlot mogelijk af te ronden. Kennisgevingen waarvan we op de hoogte worden gebracht tijdens de sluitingsperiode met een deadline na 28 augustus zullen we vanaf 26 augustus gelijk in behandeling nemen. Hierbij zullen we vanzelfsprekend voorrang verlenen aan de kennisgevingen met de meest urgente deadlines.

Europese Ster

De Europese Ster zal vanaf 2 september weer in uw mailbox verschijnen.

X