EU ziet stap naar volgende fase Brexit-onderhandelingen voorlopig niet

Volgens EU-onderhandelaar Michel Barnier is er nog geen significante vooruitgang in de onderhandelingen omtrent de Brexit. Dit concludeert hij naar aanleiding van de vierde Brexit-onderhandelingsronde tussen het Verenigd Koninkrijk (VK)…

Meer lezen

Helpdesk

Werkt u bij een gemeente, provincie of waterschap? Of bij de VNG, het IPO, de UvW of een ministerie? Dan kunt u met al uw vragen en opmerkingen over het Brexit proces terecht bij de helpdesk van Europa decentraal. Wij beantwoorden al uw vragen kosteloos.

STEL UW VRAAG

 

Wel een vraag, maar geen (decentrale) overheid? U kunt wellicht ook terecht bij een van de andere Brexit-loketten.

Decentrale impact 

Wat voor impact zou de Brexit voor uw gemeente, waterschap of provincie kunnen hebben? Binnenkort kunt u hier meer lezen over de decentrale impact van de Brexit.

 

Signalering

De mogelijke gevolgen van het uittredingsproces van het VK zijn ook niet altijd in te schatten. Wanneer decentrale overheden hieromtrent mogelijke knelpunten signaleren of zorgen hebben , dan kunnen deze via diverse kanalen kenbaar gemaakt worden. U vindt hier meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws over Brexit? In onze nieuwsbrief ‘de Europese Ster’ plaatsen wij regelmatig nieuwsartikelen over dit onderwerp. Abonneer u via deze button op de Europese Ster:

SCHRIJF U HIER IN

Standpunten Betrokken actoren

Wat zijn de standpunten van de betrokken actoren? Bijvoorbeeld die van Nederland of de EU-27? U vindt hier meer informatie.

 

Proces brexit

Op deze pagina kunt u meer algemene informatie lezen over de uittredingsprocedure van het VK en de toekomstige relatie met de EU.

X